Sinustako perhekahvilan vapaaehtoinen ohjaaja?

Sinustako Perhekahvilan ohjaaja?

MLL Pihlajamäen paikallisyhdistyksen suunnitelmana on päästä käynnistämään ulkoperhekahviloiden uusi syyskausi. Tätä tarkoitusta varten etsimme mukaan 
uusia innokkaita perhekahvilavapaaehtoisia.

MLL:n perhekahvila on perheiden ja vanhempien tärkeä kohtauspaikka!

Aika ja paikka
MLL:n Perhekahvilat toimivat kerran viikossa, aamupäivisin klo 10-11.30. Leikkipuisto Maasälvässä maanantaisin ja Leikkipuisto Salpausselässä torstaisin. Voit olla mukana vain toisessa kahvilassa tai molemmissa. Voit käydä kerran viikossa tai vaikkapa vain kerran kuussa. Tehtävässä et ole yksin, vaan pääset mukaan perhekahvilaohjaajien porukkaan.

Perhekahvilan ohjaajan tehtävät
Tärkein tehtäväsi on olla läsnä perhekahvilassa. Nyt korona-aikana kahvilat pidetään ulkona ja tarjoiluna voimme järjestää kahvin/teen ja pienen hygieenisesti pakatun välipalan. Perhekahvilat muotoutuvat aina ohjaajien ja kävijöiden näköiseksi, joten pääset myös itse vaikuttamaan, mitä kahvilassa tapahtuu.

Koulutus ja perehdytys
Mitään erityisosaamista sinulta ei vaadita, mutta voit hyvin hyödyntää omaa osaamistasi. MLL Pihlajamäen hallituksen väki ja perhekahvilavastaavat ovat sinun apunasi ja tukena -sekä tietysti muut kahvilan ohjaajat.

Palkkio ja kiitos
Rahallista palkkiota vapaaehtoistyöstä ei makseta. Vapaaehtoisena pääset mukaan tekemään lasten ja lapsiperheiden arjesta parempaa, voit vaikuttaa, millainen lapsuus alueemme lapsilla on.

********
Ilmoittaudu ja kysele tarvittaessa lisätietoja: 
pihlajamaen.yhdistys@mll.fi
********

Olet lämpimästi tervetullut iloiseen joukkoomme!

Perhekahviloiden Facebook ryhmät:

Maasälpä https://www.facebook.com/groups/157654190951094/
Salpausselkä https://www.facebook.com/groups/469363359784207/