MLL Pihlajamäki

MLL Pihlajamäen paikallisyhdistys on perustettu vuonna 1992 ja se rekisteröitiin vuonna 1994. Pihlajamäen yhdistys kuuluu Uudenmaan piiriin.

Pihlajamäen yhdistys toimii Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen alueella. Jäseniä yhdistyksessä on 133 (1/2020) joista aikuisjäseniä on 97. Yhdistyksen hallituksessa on 8-12 jäsentä. Vuoden 2020 hallituksessa meitä on 9 naista. Hallitus suunnittelee ja toteuttaa yhdessä vapaaehtoisten kanssa erilaista toimintaa ja tapahtumia lasten ja lapsiperheiden hyväksi . Kaikki mukana olijat tekevät vapaaehtoistyötä.

Paikallisyhdistyksemme tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja edistää lasten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä toiminta-alueellamme. 

MLL Pihlajamäki järjestää omaa toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden . Olemme mukana myös alueen muiden toimijoiden tapahtumissa. MLL:n perhekahvilat toimivat kahdessa leikkipuistossa, Maasälvässä Pihlajamäessä sekä Salpausselässä Pihlajiston puolella. Keväällä järjestämme perinteisen Kevätriehan ja jouluna kokoperheen Pikkujoulut aina kahvilakauden päätösjuhlana. 

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Lastenvaatekirpputori on hyvin suosittu niin  myyjien kuin asiakkaiden keskuudessa. 

Tuemme ja ilahdutamme pienin lahjoituksin koululaisia sekä leikkipuistojen lapsia ja olemme mukana mm. valtakunnallisessa Hyvä Joulumieli -keräyksessä. 

Teemme yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa mm. koulujen, neuvolan, Malmin seurakunnan, Pihlajamäki-seuran ja Pihlajisto-Viikinmäki asukasyhdistys PNV: n kanssa.