Tule mukaan hallitukseen!


Paikallisyhdistyksen toimintaa koordinoi hallitus, joka koostuu 7-13 vapaaehtoisesta. Hallitus valitaan syyskokouksessa ja toimintaan toivotaan mukaan aktiivisia vapaaehtoisia. Hallitus suunnittelee ja toteuttaa yhdessä vapaaehtoisten kanssa yhdistyksen toimintaa. 

Hallitukseen kaivataan eri alojen osaajia ja tekijöitä, mm. viestintä ja somen käyttö on viime vuosina lisääntynyt sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen vaatii aina tekijöitä. Mitään erityistaitoja tai aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta ei vaadita, mutta toki voit hyödyntää omaa osaamistasi erilaisissa tehtävissä. 

MLL:n Uudenmaan piiri sekä Keskusliitto järjestävät vapaaehtoisille erilaisia maksuttomia koulutuksia, joihin voi vapaasti osallistua. Vapaaehtoistyö on tärkeää ja toimintaa MLL:ssä arvostetaan myös muualla.


Kokoukset ja  tehtävät


MLL Pihlajamäen hallitus kokoontuu sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten lisäksi 4-6 kertaa vuodessa suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa. Hallituksessa tulee olla puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja. Näiden lisäksi muita tehtäviä on mm. perhekahvila-, viestintä-, jäsen-, kerho- keräys-, kirpputori- ja tapahtumavastaava. Hallituksen jäsenet valitaan aina kahdeksi kalenterivuodeksi.

Mukanaolo hallituksessa ei ole tylsää tai jäykkää vaan iloista ideointia samanhenkisten aikuisten kesken. Tulemalla mukaan hallitukseen toki sitoudut tehtävääsi, mutta ilo ja riemu pyritään säilyttämään tässäkin toiminnassa. 
Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkiota, mutta tästä saa paljon enemmän, jotain, mitä rahalla ei voi mitata. Voit saada itsellesi ja myös lapsillesi elinikäisiä ystäviä, uusia kokemuksia ja ennen kaikkea tutustut paremmin asuinalueesi ihmisiin ja pääset vaikuttamaan siihen, millaista täällä on elää. 

Toimintaamme ovat tervetulleita kaiken ikäiset, opiskelijat, vanhemmat tai isovanhemmat. Halutessasi voit ottaa lapset mukaan hallituksen kokouksiin.


Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla!