Kirpputorit kaksi kertaa vuodessa

Suosittu lastenvaatekirpputori järjestetään kaksi kertaa vuodessa, maalis- ja lokakuussa Pihlajamäen ala-asteella.

Kevään 2020 kirpputori jouduttiin perumaan viime hetkellä poikkeusolojen takia.

Seuraava lastenvaatekirpputori on suunnitteilla su 25.10.2020.

HUOM! Kirpputorilla uusi osoite:
Pihlajamäen ala-aste, Lucina Hagmanin kuja 3.

• Ilmoittautuminen syksyn 2020 myyjänumeron arvontaan avautuu elo-syyskuussa!

Tervetuloa ostoksille!

Avarassa ja hyvin järjestetyssä salissa on mukava tehdä ostoksia. Tuotteet on lajiteltu valmiiksi mm. kokojen mukaan, joten löytöjä on helppo tehdä. Myytävänä on mm.

• lasten vaatteita (50-170cm)
  • kenkiä
  • leluja, kirjoja, pelejä, askartelutarvikkeita
  • urheilu- ja harrastusvälineitä
  • roolivaatteita
  • äitiys- ja hoitotarvikkeita

HUOM!

• Etuosto-oikeus MLL Pihlajamäen jäsenille klo 9:45 (jäsenkortti/jäsennumero esitettävä)
  • Perille pääsee mukavasti bussilla 71 (Rapakivenkujan pysäkki). Lähin juna-asema on Pukinmäki.
  • Lastenvaunut jätetään koulun ulkopuolelle.
  • Omia isoja kasseja ja reppuja ei tuoda saliin. Kirppisostoksia varten saa paikan päällä muovikassin.
  • Ostokset voi maksaa käteisellä tai kortilla. Varauduthan jonottamaan.
  • Parkkitilaa on rajoitetusti.
  • Kirpputorilla on myös kahvila, joka tarjoaa ihania herkkuja ja mukavan hengähdyspaikan.

Kirpputori järjestetään vapaaehtoisvoimin

Kirpputorin työntekijät ovat vapaaehtoisia, he eivät saa työstään palkkaa. Kaikki tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Haluaisitko mukaan mainioon porukkaan  tukemaan yhdistyksen toimintaa? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä linkistä

Kirpputori järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. (Kuva S. Martikainen)