Usein kysytyt kysymykset

Myyjä: Miten pääsen myyjäksi?
Myyjänumeron arvontaan voit ilmoittautua kotisivujemme kautta 2 kertaa vuodessa (kevät ja syksy). Etusijalla arvonnassa ovat MLL Pihlajamäen jäsenet sekä ensikertalaiset.
Jäsenmaksujen tulee olla hoidettuna.

Myyjänumero on aina perhekohtainen!

Voit liittyä jäseneksi https://liityjaseneksi.mll.fi/

MYYJÄNÄ KIRPPUTORILLA

Onko jonotuspaikkoja myyjänumerolle?
Kirpputorille otamme myyjäehdokkaita jonotuslistalle.

Kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahdu mukaan myymään kirpputorille. Myyjänumeroarvontaan
osallistuneet, jotka eivät saa myyntinumeroa, voivat ilmoittautua jonottamaan mahdollista
peruutuspaikkaa. Vapautuneesta myyjäpaikasta ilmoitamme sähköpostilla jonon ensimmäiselle. Hänellä on 24 tuntia aikaa ottaa myyjäpaikka vastaan vastaamalla viestiin.

Mitä kirppikselle myyntiin?
Kirpputorille voit tuoda myyntiin hyväkuntoisia, siistejä ja ehjiä lastenvaatteita, kenkiä, harrastusvälineitä, tarvikkeita, pelejä ja leluja. Voit myös myydä äitiys- ja imetysvaatteita. Myyntiin voit tuoda mm. syöttötuoleja, turvaistuimia, lastenrattaita.

Parhaiten myyvät sesongin mukaiset ja siistit tuotteet!

Emme myy likaisia/rikkinäisiä tuotteita.

______________
Miten merkkaan myytävät tuotteet?
Hintalapussa on oltava myyjänumeron lisäksi tuotteen nimi, koko ja hinta. Tärkeintä on merkata hinta esim. maalarinteipille/paperille ja kiinnittää se tuotteeseen. Kiinnitä huomiota kaksiosaisten tuotteiden ja kenkien merkkaamiseen. Tarkemmat ohjeet tulevat sähköpostitse.

______________
Kuinka paljon voin tuoda myytäviä tuotteita?
Myytävien tuotteiden määrää on rajoitettu: 4 Ikea-kassia. Tässä laatu korvaa määrän :)
On kuitenkin hyvä muistaa sesongin lisäksi kirpputorin aukioloaika, klo 10-13 välillä tapahtuu myynti.

______________
Minne laitan myymättä jääneet tuotteet?
Myymättä jääneet tuotteet ja myyntitilityksen voit noutaa kirppispäivänä klo 15.30-16.00. Nouto muina ajankohtana ei ole mahdollista! Emme ota vastaan lahjoituksia.

ASIAKKAANA KIRPPUTORILLA

Miksi en voi tulla lastenvaunuilla kirppikselle?
Kirpputorin tilat ovat rajalliset ja asiakkaita on paljon. Ruuhkan ja tungoksen välttämiseksi lastenvaunut jätetään koulun ulkopuolelle. Tästä emme voi valitettavasti joustaa!
Suosittelemme pienille lapsukaisille mm. kantoreppuja käynnin ajaksi.

______________
Millä voin maksaa kirpputoriostokset?
Maksutapana on käteinen ja korttimaksu.

______________
Miksi ei mukaan isoja ostoskasseja?
Asiakkaita on kirpputorilla paljon ja näin ollen selkeintä on kerätä ostokset meiltä saataviin kasseihin. Näin vältymme myös epäselvyyksiltä ja mahdollisilta varkaustapauksilta.

______________
Millä pääsen paikalle? Pysäköinti?
Lähelle pääset bussilla 71 (Rapakivenkujan pysäkki). Lähin juna-asema on Pukinmäki.

VAPAAEHTOISENA KIRPPUTORILLA
Miten pääsen vapaaehtoiseksi?
Kirpputoritapahtuma pyörii täysin vapaaehtoisvoimin ja uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita. Voit ilmoittautua kirpputorin vapaaehtoiseksi nettisivujemme kautta. Myös sähköpostilla voit ilmoittautua.

Tervetuloa kirpputoriostoksille! Varaathan mukaan iloisen mielen sekä malttia mahdolliseen jonottamiseen. Teemme parhaamme vapaaehtoisvoimin toteutettavan kirppiksen toteutumiseen!