MLL 100 juhlakoru

Tira Jewelleryn MLL:lle suunnittelema juhlavuoden koru on nyt myynnissä. SOFIA -koru on nimetty liiton perustajan Eva Charlotta Lovisa Sofia (Sophie) Mannerheimin mukaan.

Tilaamalla riipuksen MLL Pihlajamäen kautta, tuotto menee yhdistyksen toiminnan tukemiseen.
*TILAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT*

Ihana lahjaidea itselle tai lähimmäiselle.

Upea hopeinen MLL juhlavuoden riipus on saatavilla kahdessa koossa aikuiselle tai lapselle. Koru on kauniissa lahjarasiassa.

Riipuksen hinta on lapselle 64 eur ja aikuiselle 69 eur.
(hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut).

* TILAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT *

Otamme tilauksia vastaan sähköpostilla 15.11.2020 mennessä: pihlajamaen.yhdistys@mll.fi.
Lisäohjeet ja maksutiedot saat sähköpostilla.

Kuvat: Tira Jewellery Teksti: MLL Pihlajamäki

Lisätietoja korusta:

Koru on suunniteltu yhteistyössä lasten ja nuorten kanssa heidän teostensa innoittamana. Teosten yhteinen viesti oli yhdessäolo, yhteishenki ja ilo.

Korut valmistetaan käsityönä Suomessa.

Korun satiinimainen pinta luo kauniin hehkun korulle.

Koru sopii kauniisti sekä arkeen että juhlaan.

• Materiaali: Hopea 925
  • Ketju: 45 cm (aikuiset) ja 38 cm (lapset)

Mukana kaunis rasia sekä tuotekortti, jossa korun tarina sekä tiedot suomeksi että englanniksi.