Kirpputori

klo 10 - 13.

Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1

Tervetuloa ostoksille!

Avarassa ja hyvin järjestetyssä salissa on mukava tehdä ostoksia. Tuotteet on lajiteltu valmiiksi mm. kokojen mukaan, joten löytöjä on helppo tehdä. Myytävänä on mm.

• lasten vaatteita (50-170cm)
  • kenkiä
  • leluja
  • kirjoja
  • urheilu- ja harrastusvälineitä
  • hoitotarvikkeita
  • äitiysvaatteita.

HUOM!

• Perille pääsee mukavasti bussilla numero 71 ja lähelle 550.
  • Lastenvaunut jätetään koulun ulkopuolelle.
  • Ostokset voi maksaa vain käteisellä. Lähin Otto -automaatti sijaitsee Pihlajiston ostarilla, Salpausseläntie 11.
  • Parkkitilaa on rajoitetusti.
  • Omia isoja kasseja ja reppuja ei tuoda saliin. Kirppisostoksia varten saa paikan päällä muovikassin.

Kirpputorilla on myös kahvila, joka tarjoaa ihania herkkuja ja mukavan hengähdyspaikan. Myynnissä myös makkaraa!

Kirpputori järjestetään vapaaehtoisvoimin

Kirpputorin työntekijät ovat vapaaehtoisia eivätkä saa työstään palkkaa. Kaikki tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Haluaisitko mukaan mainioon porukkaan  tukemaan yhdistyksen toimintaa? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi nettisivujemme ilmoittautumislomakkeella.

Tapahtuman Facebook-sivut

MLL Pihlajamäen paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Jäsenet saavat etuja kerhomaksuista, etuoikeuden kirppiksen myyjänumeroiden arvonnassa ja alennusta monista paikallisista yrityksistä. Jäsenyydelläsi tuet myös arvokasta työtä lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemisessa ja asuinalueen kehittämisessä. Lue lisää ja liity jäseneksi!