Kirpputori

MLL PIHLAJAMÄEN LASTENVAATEKIRPPUTORI MAALISKUUSSA 2020

Tervetuloa ostoksille!

Avarassa ja hyvin järjestetyssä salissa on mukava tehdä ostoksia. Tuotteet on lajiteltu valmiiksi mm. kokojen mukaan, joten löytöjä on helppo tehdä. Myytävänä on mm.

• lasten vaatteita (50-170cm)
  • kenkiä
  • leluja, kirjoja, pelejä, askartelutarvikkeita
  • urheilu- ja harrastusvälineitä
  • roolivaatteita
  • hoitotarvikkeita
  • äitiysvaatteita

HUOM!

• Etuosto-oikeus MLL Pihlajamäen jäsenille klo 9:45 (jäsenkortti/jäsennumero esitettävä)
  • Perille pääsee mukavasti busseilla 71, 73, 74, 77 sekä lähelle 550.
  • Lastenvaunut jätetään koulun ulkopuolelle.
  • Omia isoja kasseja ja reppuja ei tuoda saliin. Kirppisostoksia varten saa paikan päällä muovikassin.
  • Ostokset voi maksaa käteisellä sekä kokeiluna korttimaksu yhdellä kassalla Lähin Otto -automaatti sijaitsee Pihlajiston ostarilla, Salpausseläntie 11.
  • Parkkitilaa on rajoitetusti.

Kirpputorilla on myös kahvila, joka tarjoaa ihania herkkuja ja mukavan hengähdyspaikan.

Kirpputori järjestetään vapaaehtoisvoimin

Kirpputorin työntekijät ovat vapaaehtoisia eivätkä saa työstään palkkaa. Kaikki tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Haluaisitko mukaan mainioon porukkaan  tukemaan yhdistyksen toimintaa? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä linkistä

MLL Pihlajamäen paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Jäsenet saavat etuja kerhomaksuista, etuoikeuden kirppiksen myyjänumeroiden arvonnassa ja alennusta monista paikallisista yrityksistä. Jäsenyydelläsi tuet myös arvokasta työtä lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemisessa ja asuinalueen kehittämisessä. Lue lisää ja liity jäseneksi!