Neuleilta ke 26.2.2020 lp Salpausselkä klo 18-19.30

Neuleillassa neulottiin sukkia mukavassa tunnelmassa. (Kuva: Ketjutikki)

Ensimmäinen neuleilta järjestettiin Leikkipuisto Salpausselässä 26.2.2020. Paikalla oli muutama innokas villasukan neuloja, joten alulle saatiin useammat MLL 100 villasukat. 

Tunnelma Neuleillassa oli mukava ja rento. Neuleongelmiin ja epäselvyyksiin sai ammattilaisen apu Ketjutikin Katrilta, joka on laatinut MLL 100 villasukkaohjeen. Illan aikana arvoimme kaksi lankapakettia tulevia sukkia varten.  

Neulonnan ohessa mietittiin mahdollista kohdetta, minne sukkia voisi lahjoittaa. Paikallinen kohde voisi olla esim. perhekahviloiden vetäjät ja kävijät, niin lapset kuin aikuisetkin tai ihan kuka tahansa vanhempi, arjen sankari äiti tai isä,  joka omalla työllään tekee tärkeää työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Laajemmin sopivia lahjoituskohteita voisi myös olla esim.  MLL Uudenmaan piirin perhetalot (Järvenpäässä ja Keravalla) tai perhekummitoiminta

MLL Pihlajamäki ottaa vastaan MLL 100 villasukkia ja lahjoittaa ne edelleen sopiviin kohteisiin. Lisätietoa sukkien lahkoituksesta sähköpostilla mllpihlajamaki(a)gmail.com 


Keväälle on suunnitteilla vielä toinen neuleilta, huhtikuun lopulle ja syksylle tietysti lisää.

Lisätietoa MLL 100 sukkamallista ja sukan ohjeen löydät MLL:n nettisivuilta sekä Facebookista omasta villasukkaryhmästä. Ryhmä on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa voi jakaa ajatuksia ja vinkkejä MLL villasukkaan liittyen.